Με ανάληψη σε μια σειρά απο μεγάλα έργα ,παρέχουμε υπηρεσιές διαμόρφωσης, τοπόθετησης & μεταφοράς  σιδήρου οπλισμού επί τόπου του έργου,διαθέτοντας τον πλήρη εξοπλισμό.

Τεχνικά-Δημόσια έργα

Με εμπειρία και γνώση σε μεγάλο αριθμό έργων σε βάσεις ανεμογεννητριών και υποσταθμών εκμετάλευσης και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας,καλύπτουμε πλήρως παρόμοια τέτοιου είδους ενεργειακά έργα.

Ενεργειακά έργα - Ανεμογεννήτριες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε με αξιοπιστία και συνέπεια, τις εργασίες μας, με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας,όσο αναφορά την σωστή  τοποθέτηση του σιδήρου οπλισμού στο οικοδομικό έργο σας.

Οικοδομικά έργα

CLIENTS

Επικοινωνία

πληροφορίες

Τσάκαλος Ευάγγελος

Tηλ: 694 02 900 20

e-mail

Συμπληρώστε την φόρμα για να στείλετε ηλεκτρονική αλληλογραφια.

Success! Message received.

Λίγα απο τα έργα μας...

Λίγα λόγια για εμάς...

Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε ιδιόκτητες οικοδομές,αντιπαροχές όσο και σε τεχνικά και δημόσια έργα.
Εξασφαλίστε σήμερα μια σωστή συνεργασία!
Η πολύχρονη πείρα μας,η παρακολούθηση σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμιναρίων,που αφορούν την σωστή διαμόρφωση αλλά και τοποθέτηση σιδήρου οπλισμού,καθώς και το άριστα εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι η εγγύηση της υψηλής ποιότητας στην διαμόρφωση και τοποθέτηση σιδήρου...
* Πρόκειται για μια μεγάλη σύγχρονη υπεργολαβική μονάδα διαμόρφωσης και τοποθέτησης σιδήρου μπετού (επί τόπου του έργου) στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ατωλοακαρνανίας και όχι μόνο.
*Είναι η φυσική συνέχεια της επιχείρησης Τσάκαλος Παναγιώτης με εμπειρία 35 και πλέον χρόνων.
*Με ανάληψη σε μία σειρά από τα μεγαλύτερα δημόσια έργα του νομού καθώς και πλήθος απο ιδιωτικά.
*Η επιχείρηση είναι ειδικευμένη στην τοποθέτηση οπλισμού που αφορούν σπειροειδής συνδετήρες σε υποστυλώματα και δοκάρια (ΘΩΡΑΞ)
*Υποστηρίζεται από 1 φορτηγό-γερανό,και 2 ημιφορτηγά,μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης σιδήρου οπλισμού,και στράντζα διαμόρφωσης τσερκοπλέγματος.

 
 
 
 
 

Κύριο αντικείμενο της επιχείρησης Τσάκαλος Ευάγγελος είναι η διαμόρφωση και τοποθέτηση σιδήρου οπλισμού μπετόν στα τεχνικά έργα, διαθέτοντας την πολυετή εμπειρία και τις άριστες τεχνικές γνώσεις χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο.